Ja tack!



Kollade precis klart på Step up! Och är han inte för snygg!

Vååår

Så här kan en rast i solen se ut om man heter Rebecca och Sofia!


Ska bli fint väder hela veckan så det är bara solbrillor & skinjacka på!

Puss&kram

Gustav III & Shakesperas

är de två gubbarna som typ har tagit över mitt liv i dag. För det första så skulle jag lämna in ett stort arbete om just Gustav III i dag, men jag var inte ens klar med det arbetet så jag fick sitta när alla hade gått hem och skriva det där förbannade arbetet! Det gjorde ju inte saken bättre eftersom jag redan var på dåligt humör för jag hade försovit mig. SÅ eftersom jag fick sitta kvar efter skolan så blev jag försenad till jobbet.....ja hela min dag är försenad! nu när jag har kommit hem från jobbet så har jag en stor uppsats om shakespears som ska vara inne i morgon! KUL KUL KUL! nää nu har jag skrivit av mig alla aggresioner så nu är jag någorlunda glad i alla fall. heheh. ska väl börja läsa lite om den där Shakespears snubben nu.

I helgen hemma hos Ellen!


haha jaa vi hade ätit blåååbär :D

PUSS&KRAM

Söndag

hejsan bloggen! hade ingen lust att sätta mig och skriva ett inlägg tidigare än nu,haha är FÖR deprimerad för det!
 Därför att!  Josefin tog sig friheten och åkte till thailand HELT utan mitt tillstånd, haha nä men saknar henne men hon behöver faktiskt komma bort lite, tänka i nyyya banor som man brukar säga, right, sen så har jag ju jobbat i dag och det var inte heller speciellt upphetsande liksom. och som pricken
över i:et så kom jag på att jag har en stor inlämning som ska vara inlämnad i morgon! YES, BRA, KUL liv liksom!

haha jag hade tråkigt på jobbet i dag och tog lite bilder



Puss&Kram

Friday night

Godmorgon!
nu vaknade liksom jag, eller för ungerfär en halvtimme sedan, eftersom min mobil var avstängd ( haha och det var verkligen skönt) så ringde hon hem till mig & väckte mig. INTE BRA FIA! så jag gick upp & tog en dusch! men nog om det, går kvällen urartade sig bra tycker jag. vi åkte till en kompis i täby sen kom det några människor dit. Förtst var det lite stelt men sen kom alla i gång &  ALLA sjöng verkligen med, Sen satte gulliga Fia på min favvo låt haha & då sjöng ocskå alla med & jag blev jätte glad, för min röst var inte den bästa & när alla sjöng så lät det inte lika farligt. hihi
släger upp ett inlägg med bilderna från i går, jag måste verkligen köpa en kamera! men nu ska jag ner till Tommys & möte de andra idioterna! Mohahah


bästa låten


puss&kram

Fredags shopping

hejsan allihopa. kom precis hem & sitter & kollar på The Hills eftersom jag inte har något att göra, eller jag har väl det, skulle tillexmpel behöva bestämma vad jag ska ha på mig i kväll, VAD jag ska göra i kväll, typ duscha & fixa allt annat men jag orkar verkligen inte nu....får väl ta mig i kragen & göra det om ett tag. Efter jag hade slutat i dag så gick vi förbi centrum ett tag & eftersom pengarna alltid brinner i fickan så fick jag med mig ett par nya jeas hem i från Zara, väl hemma så kom jag på att jag hade ett paket i från Hm att hämta. I paket låg sandalerna jag hade beställt & de passade perfect. Det låg även ett vitt lite slappare linne & en leopard bikini i.

I kväll vet jag inte vad jag ska göra men skriver ett inlägg lite senare & då vet jag säkert vad jag ska göra!

Puss&Kram


kläder, chips & påskmust

hejsan bloggen!  kom precis hem till jossan, jag Jossan & tk har varit runt i centrum & köpt kläder. jag hittade 2 as balla armband från Lindex, ett par vita skor från Din Sko & en ljus kavaj från Rocoko ( vet inte riktigt hur det stavas). ska väl försöka fixa in bilder på de senare. Nu sitter vi i alla fall hemma hos Jossan i hennes stööökiga rum hihi, & driker påskmust & äter chips. JAPP nu ska jag vara social med tjejerna här.

armbanden i från Lindex


Puss&Kram

Slumdog Millionaire


är lika bra som alla säger! handlar om en pojke som bor i slumen & ställer sedan upp i "vem vill bli milljonär". Under hela filmen får man följa hans liv & på så sätt se han svara på frågorna. trodde att den skulle vara värdelös men den var super bra.

Min dag i dag då. Började skolan klockan 12 och slutade klockan 4, lagom halv seg dag. När jag klev av i åkersberga vid 5 så ringde min kära pappi & sa att jag skulle vara på utvecklingsamtal om en halvtimme, BRA FIA att du har så mycket koll liksom. haha så min mamma fick  komma & hämta mig. tycker ändå att de där samtalen är helt värdelösa eftersom jag kan se mina egna omdömen & prata med mina lärare själv.. men men, får åka dit & sitta där när dom beklagar sig över mig. haha nää så farligt är det inte, jag är faktiskt rätt duktig i skolan. 

nä nu ska jag dricka te med min mamma!

puss&kram

webbdesign

nu sitter jag på webbdesignen! började precis & jag ska börja med min sida, jag ska göra om den lite, ska visa resultatet senaere. men ska jobba nu! heeeej ELIN!

Puss&Kram

Så länge vi båda andas

heter den sissta boken i Twilight serien & som jag precis läst ut! NÅGOT jag verkligen kan rekomendera till alla som gillar att läsa, sååå bra böcker helt enkelt.

där med min dåliga uppdatering  i går, läste hela kvällen .hehe



men ska kila ut & vara lite med våran gäst, Anders, han & min pappa var bästa vänner när dom var små & dom var tydligen helt galna. haha.så ska få fortsätta höra lite historiet. sen ska  jag & Jossan kila ner & sola.

Puss& kram

Josefin Sandberg



du är min bästa vän, kommer alltid att vara här för dig & jag älskar dig


hello

Yesterday night

Puss&kram


18:25

Nu har jag kommit hem från jobbet & ska snart gå & möta fia. I kväll så ska vi hem till Ludde i min klass men alla andra i klassen, ska bli skit ku! Har aldrig festat med dem så vi hoppas att någon gör bort sig hehe. Vet faktiskt inte vad jag ska ha på mig men tänkte vara ganska enkel med jeans eller nått.  Nä nu ska jag börja platta håret. ha en kul lördags kväll allihopa !

PUSS&KRAM


Kvällens.

Otfiten för kvällen var ett långt linne i från gina, svarta leggings, pumps & skinjackan


 


Innan maten

Jag & Jossan

puss&kram

Nattblogg


Vi började kvällen med att äta på Fridays alliihopa , jag åt revbenspjäll & pommes , super gott. Sedan så skulle de äldre flickorna på krogen ( jag vill också!!!!) längtar som fan tills jag fyller, då smäller de!!! hahah. När alla hade käkat klart så drog jag Jossan & bella till täby, där vi stannade en stund, hände inget speciellt.... i morgon ska jag jobba & sen vet jag inte vad som händer på kvällen..
nä nu ska jag sova .



 GRATTIS Lollo hoppas att du hade en bäst födelsedag!
puss&kram

...

God morgon

hur mår alla ni i dag? vaknade upp för cirka en timme sen, men valde att ligga kvar i sängen så sen fick jag bråttom att slänga på mig alla kläder & sminka mig. men nu sitter jag här i alla fall & ska gå till tåget om typ 10 minuter. Idag är det inte så speciellet fint väder med det är ca 7 plusgrader så vartm är det i alla fall. Nä nu måste jag gå & byta jeans tror jag,( till ett par mörkare).

Juste! I kväll så ska vi fira lollo, jag har en aning om vad jag ska ha på mig men måste kolla i gen! hör av mig om det senare. men måste typ springa nu !
'
(satt på mammas data, & kolla vad jag hittade! en bild på mig och min ponny som jag hade förrut,)

Puss & kram

vattengympa.

just det! jag har precis varit på vattengympa.. ja sånt där som "gamla kärringar gör"..trodde jag! men det är inte alls så, jag kommer ner till simhallen vid kvart över åtta & där står Fia, Becca, Vicktoria & sofias lilla syster & väntar på mig. Alla är skit taggade & säger att det ska bli superkul, jag är väl lite tveksam men ändå nyfiken. Väl inne i omklädningsrummet så kommer mina fördommar fram i gen då ett gäng tanter ( man kanske ska kalla de äldre människor i stället.....), spritsprångande nakna går förbi oss!. Vi byter om lite snabbt och kilar ut till basängen. Väl nere i vattnet så börjar jag hoppa omkring & flänga lite men slutar kvickt när (samma nakna, fast nu med badkläder) tanter blänger på mig, När vi sedan sätter i gång med själva träningen så är det faktisk ganska kul. okej vi gör lite små roliga övningar i bland. så alla vi tjejer börja skratta men annars så är det helt okej.
   Det är tråkigt att det har blivit en sån grej att bara äldre går på det för det skulle verkligen kunna vara för alla åldrar ( nu finns det säkert dom som går på vattengympa som är unga men jag hade den uppfattningen att det bara var "gamla kärringar" som gick på det) jag tror att det har blivit så för när man ser det på tillexempel film & sånt så är det bara äldre människor som håller på med det. Men det var faktiskt en kul grej, så pröva det!

Imorgon är det en stor dag för då fyller vår kära Louise 18 år!
 vi ska in till Fridays & käka middag sedan så vet jag inte hur kvällen styrs men det hörs vi om i morgon !

Puss&kram

vad..

Bloggen håller på att cpa !

today


Rebecca, jag & fia efter skolan i solskenet.
Dagens outfit var svarta legging, en grön tröja(har inte den på mig på bilden) ett vitt linne, skinjacka, halsduk & solbrillorna..hihi

Puss&kram

hello sunshine

kan man verkligen säga, vilket väder det var i dag, tyckte sådär lagom synd om mig själv när jag kom på att jag hade glömt solbrillorna hemma & såg alla andra glida runt i sina.. man kan ju hoppas att det blir lika fint väder i morgon. I dag har det varit sådär lagom onödig dag i skolan, jag kom försent till min körkortsteori eftersom jag inte kunde bestämma vad jag skulle ha på mig, sen så hade jag håltimme till klockan 12 då min bild började. Sen så var det håltimme i gen till klockan kvart i 3 då jag skulle ha webbdesign. Efter så fixade jag syntest till mitt körkorts tillstånd & sen så var det dags för bio. Vi såg med klassen män som hatar kvinnor & den var super bra. Lätt en av de bästa svenska filmerna jag har sett.

Dagens outfit var ett par ljusa jeans från Gina, ett vitt linne, en tjocktröja från gina & över det skinnjacka & halsduk från hm. Skulle passa perfect med ett pat pilotbrillor eller varför inte ett par snygga Wayfarers. ska inskaffa ett par såna nu till våren i alla fall.



puss&kram

vår


nu vill jag att det ska bli vår, är så hilma trött på den här vinter, jag vill kunna gå i skinjacka & gympaskor!
Nu ska jag kila till Jossan, Vi hörs!
puss&kram

rubrik?

´jag kan inte gå & lägga mig tänkte jag börja det hät meningslösa blogginlägget med. en sanning i & för sig för jag kan inte sova. Jack ligger i min säng & snarkar ( min mormor & morfars hund, dom är i spaninen de jävlarna..) så det gör ju det inte lättare att somna för den delen. Funderar på att städa upp i mitt rum lite mendans jag ändå inte har något att göra..eller kanske inte, jag får se om jag orkar, ska i alla fall gå & rugga nötterna som min pappa alltid sa när jag var liten, hihihi. sen får jag se vad jag besämmer mig för. Japp det var allt för mig denna Måndag, vi syns igen i morgon och då  vid samma tid samma kanal. Mohahha.

vad tycker ni föresten om min nya header.?!.
jag kan inte bestämma mig om jag tycker om den mer än den andra....

Lite ögongodis på kvällen är inte fel, hahha.

David beckham

puss&kram

Oh yeah


Kom ju på att vi måste Gratulera våran kära Hanna, ( nu i  efterskott, menmen)
Ja må hon leva på dig..

Annars då, kom precis  hem från Jobbet, Ska sätta mig & studera lite matematik nu. Sedan ska jag få jossan att gå & möta mig!!!!  så ser min kväll ut i stort sätt..nää nu är jag hungrig & ska ta nått att äta. SO LONG SUCKERS!

puss&kram

Om du levde i dag..

så skulle du ha fyllt 40 år... Vi saknar dig & hoppas att du har det bra vart du än är!

Puss&Kram



 


091503

Nu ligger jag & kollar på The city. Skulle igentligen behöva plugga engelska, men jag orkar bara inte. Jag kom precis hem från jobbet & känner att jag bara vill ta det lungt. Gårkvällen blev kanske inte den mes lyckade, jag & Jossan åkte hem till Hedwig på tjejmiddag & stannade där ett litet tag. När alla skulle gå gå så åkte vi hem i stället eftersom allt verkade dött. Så nu ligger jag här & har tråkigt. ska väl sätta mig med engelska boken snart ( SUCK).



Laruen & Whitney i The Hills
 så här ska jag klä mig i sommar, Grymt snyggt!

Puss&Kram

Isabella Göransson & Joanna Ström

Nu sitter jag med Joanna & Bella hemma hos henne som vi alltid gjorde förrut, haha för ett år sedan så levde vi tre tillsammans. När vi satt & åt frukost så pratade vi gamla minnen, när vi åkte ner till Öland med hästarna & sånt. haha skit kul . Gårkvällen utspellade sig bra i går, vi fick skjus till vaxholm & vi var där en stund. Sedan så hamnade en vän i lite trubbel & vi var tvungna att åka där i från, På hem vägen så pratde jag med Joanna så åkte jag hem till Bella där vi skulle sova. I kväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, funderar på att ta det lungt eftersom jag jobbar i morgon & det är ju inte bättre att jag är fattig på pengar också.  Nä nu ska jag vara social med Bella som snart ska ha musikal uppvisning. Uppvisningen heter Hurra för Hollywod. SÅ NU MÅSTE ALLA GÅ & KÖPA BILJETTER , så vi kan gå & se henne.



Puss&kram


Fredag

I kväll så ska vi till  vaxholm, kommer säkert att bli kul men det är ju så förbannat lååångt.. Men förhoppnings vi så får vi skjus, då är det inte lika jobbigt. Skoldagen var inte så speciell föruotm att jag skrev min företagsekonomi, det var rest sen 1 & jag hade ig i det, tills nu då :). så det har jag gjort klart. Sitter & lyssnar på musik & gör i ordning mig, ska väl ringa jossan ( om inte hon läser det här nu & ringer mig) & se om vi ska börja dra oss snart.
Kvällens outfit blir svarta strumpbyxor, ljusa jeansshorts, ett svart linne, höga pumps & silvriga accessoarer, Rätt enkels stil med piffas till med skorna och smyckena.

Nä nu ska jag gå och göra lite mat för ÄTA BÖR MAN ANNARS DÖR MAN

Puss&Kram ha en trelig fredags kvällllllllllllllllllllll

091203

Torsdag..... Nu har snart hela veckan ¨gått & det känns inte ens. Just nu flyter allt bara på i den normala och det är så tråååkigt, jag klarar verkligen inte av de, jag är rastlös hela tiden, Det går dåligt i skolan, mitt rum ser ut som om det har blivit ett bombnedslag där & ja allt går rakt åt helvete. Juste min nagel gick av också ( greeeeat sofia, känns ju verkligen som om du lyckas nu, BRA!) nää ush jag behöver en förändring, jag trodde ju att jag skulle få en gnutta "ledig" het när vi skulle åka till turkiet med skolan i april, men nej så klart är ju de flyttat nu till efter sommaren! Men det var ju inte så otippat eftersom allt som sagt ¨går åt skogen nu!
  Så på vägen hem i dag så svängde jag& mamma förbi godisaffären & jag köpte en stor godispåse som jag sitter & käkar i nu! lite gladare blev jag av det.

Nä men tänkte sätta mig & kolla på de sista The Hills avsnitten nu!


längtar till helgen!¨

Puss&Kram

Per Sjögren

Nu har det gått 3 år sen min Morbror gick bort. Han hade precis gift sig och skaffat barn när han fick reda på att han hade cancer. Sen gick allt så snabbt & eftersom han bode längre så långt borta han vi aldrig hälsa på han särskilt ofta innan det var försent...

   Jag & Jossan satt och disskuterade varför man inte kan hitta ett botemedel för cancer, varför ska den sjukdomen få finnas! Ibland är livet så orättvist, tänk mina kusiner som aldrig kommer att få ha en pappa när dom växer upp, eller min mamma som har mist sitt andra syskon & min mormor som har förlorat sitt andra barn! Det är helt sjukt! Om jag skulle vara ultra smart så skulle jag komma på ett botemedel till cancer, & Jossan skulle också hjälpa till eller hur?


091103

Hej hopp Bloggen!
Kom precis hem till Jossan nu efter en kort dag i skolan, vi ska åka till stan & ta en fika lite senare, jossan ska även ta kort på olika människor i stan till sin fotokurs i skolan. Hittade ett par skit snygga skor i täby dag,dom hade en lagom klack så man orkar gå hela dagen i dom... I dag så försöv jag mig så slänge bara på mig ett par jeans, linne & en munktröja. På fötterna fick det bli stora uggs efter som det har kommit AS MYCKet `SNÖÖÖÖÖ!  hata!!!!!

Jossan för 3 år sen MOHAHA


Puss&Kram

Shoes

Tänkte bara visa skorna jag klickade hem från Hm för någon dag sedan.


Enkla & jätte snygga
Puss&Kram

Jobbigt............

att börja med mitt Kvinnoarbete som skulle ha varit inne förra vekcan, GAAH jag orkar verkligen inte sätta mig & böja skriva på det, den är ju inte mer motiverande att det är jätte stort & att jag har ont i huvudet....Sätter mig nog & kollar klart på Titanic som jag och Jossan började kolla på i dag innan jobbet. Skulle vara super gott med lite godis också men har ingen ork att gå & köpa de.. Annars då. min skoldag var inte särsklilt speciell & inte jobbet heller. SKIT tråkig dag med andra ord. 
  Nä nu ska jag hoppa in i duchen & sedan ta fram matte böckerna eftersom jag har prov i morgon OCKSÅ!

men först lite Movie

PUSS&KRAM

A Woman's Right to Shoes

Nu har jag hittat dom!

Dom är as snygga, dom har nitar & dom är perfekta!
Allt som jag ville ha, Dom här ska min kära far få köpa åt mig


Och dom finns på Brandos.se

PUSS&KRAM

Söndag=Sushi & Beck

Nu sitter jag i köket & ska göra i ordnig för kvällsmaten, det är bara jag och pappa hemma i kväll så vi ska äta sushi! Det måste ju vara något av de godaste på jorden, me like, hehe. Vid 9 är det Beck (den svaga länken tror jag att det var) & då ska jag & pappa sätta oss där nere framför brasan, Super  mysigt.

Gårdagens kväll blev kanske inte den roligaste men helt okej ändå. Jag, Jossan & Lina åkte hem till Olle i täby, där drack vi lite &h dansade jätte mycket. När klockan var 1 ( tror jag :S) så tog vi tåget hem till ¨Åkersberga, Väl hemma så gick vi hem till en kompis men mitt andra sällskap fick inte komma in så vi fortsatte hem till en annan kille...... Sen gick jag, Jossan & Ale hem till Ale och sov. Det var hela min kväll, hahah.

Nä nu ropar Pappa och säger att jag ska komma ner..



PUSS&KRAM

21:30

heeeeej!

Nu sitter jag, Jossan och Lina hemma hos Lina och dricker! jääääte mysigt! Vi ska dra oss mot Täby till en kompis och fortsätta där... hahha. Kom på att jag ska skriva lite p¨å min blogg så jag jag verkligen använder den som jag ska ;).
  I dag har jag på mig en svart kjol men den lös t-shirt över, ett skärp i midjan & ett diadem i håret, Rätt chill outfit men den funkar!  Vet inte riktigt vad jag ska skriva men ändååå.
   Får se ifall jag skriver ett inlägg när jag kommer hem. men det lär ju inte bli så men ändå :D
PUSS&KRAM

Lördag!

Hejhopp bloggen!

Kom precis hem från jobbet, ska sätta i gång & göra i ordning mig nu! Blev så himmla irriterad på min chef! Vi har gjort i ordnig allt som man ska innan man slutar och han ska alltid hitta saker som man har glömt eller gjort fel!! Som i dag, vi hade tänt ljus, städat alla borden & fixat ALLL! så när klockan var 10 i 6 så gick vi runt & kollade så att allting vaar klart så vi kunnde gå hem, vi märkte att det behövdes fylla på dricka så vi gick & gjorde det, då kommer vår chef och ställer sig & skäller ut oss för att vi inte har fyllt på pommes! HALLÅ vi har liksom 10 minuter kvar innan vi ska gå hem. Kunnde han inte ha sagt " tjejer ni fyller väl på pomfritt innan ni går".. men nej nej han ska ska ställa sig och skälla ut oss, ÅHH vad trött jag blir.... men nog skrivet om det. Hur ser kvällen ut? Jag har faktiskt inga riktiga planer, ska göra mig i ordning hemma och sen ska jag hem till Lina, Jag Lina & Jossan ska börja hemma hos Lina sen vet ja inte vart vi tar vagen, förhoppnings vis till något roligt ställe.

Nä nu måste jag verkligen sätta mig och platta håret så klockan inte rinner i väg för myckeeet!



PUSS&KRAM

Kul kväll?

Nej för nu tog tilloch med Jossan den sista bullen! Bra liv vi har!!!! Vi sitter i Jossans rum & funderar på hur vi ska ta livet av oss själva! några tips? KUL FREDAG KVÄLL! vad hände med alla liksom, för typ 1 år sedan så var alla as taggade hela tiden, man var typ udda i fall man tog det lungt en kväll! Men nu har ju alla gått & blivit de torraste torrbollarna ! mohahah Nu kommer jossan med den äckligaste iden EVER! hon säger att vi ska basta! klockan är liksom 23.00 sen ska vi gå ner & käka korv på statiol ( det tar typ 20 minuter att gå ner dit, men den är ju en annan femma). ( en annan femma är ju å andra sidan jävligt äckligt att säga.....hmm) (Jossan kom nu att tänka på mmmm   marabou). Skulle faktiskt vara gott med lite choklad.
Nej men nu ska jag inte fortsätta skriva mer här... får se om vi bastar eller tar livet av oss, det är frågan!

Fuck den här kvällen


PUSS&KRAM / Fia & Jossan

Snart är allting fixat

Nu har jag börjat beta av min lista! 

  •  Fixa Pass
  •  Fixa Legg
  • Beställa tid hos optikern
  • Körlektioner
  • Börja övningsköra
  • Börja spara pengar till resan

Aja jag har i alla fall kommit en bit på vägen!

Här är en bild som påminer om mycket! En mysig tid!


PUSS&KRAM


Friiiday

Tjoooo!

är på ett riktigt bra humör i dag, jag & Tk sitter hemma hos mig nu, vi sitter & kollar på 14 suger. Den filmen är både bra & dålig, det är ju värsta hemskt att hon blir våldtagen av sin BRORS kompis! heeelt sjukt.

Men i kväll då, vad händer liksom, alla verkar typ vilja ta de lungt.... Jag är as taggad på att gå ut, typ vara hemma hos någon & så ska alla tjejer ska fixa i ordning sig & föra tillsammans, det är så himmla mysigt!

På tal om ingenting i så hittade jag ett par så snygga skor på zara i dag, skulle lätt ha köpt dom om jag hade pengar men dom kostade runt 900 så det var lite för mycket just nu. Men men ...

TK


hittade en bild på Kenzas blogg på skorna!


PUSS&KRAM

50309

Hejsan bloggen!

 $Orkar inte skriva så mycket i dag! Fick hem mina nya snygga skor! ME LIKE .Så jag ska gåoch ställa in dom i garderoben.....


Men nu ska jag fortsätta att kolla på The Hills!



PUSS&KRAM

 

RSS 2.0