Grilloutfit

Tidigare på kvällen
J

När det började bli lite småkyligt.



Grillpartaj

Jag och Jossan på väg...


Satt på bryggan! Bra mysigt


Jag och snyggKarin



Flickorna i klassen♥ (haha minus elin, och fia saknas ju)


Bruden vi firade så klart!

 Vi dansade och drack hela kvällen, var as bra stämning och jätte mysigt, Jag blev lite för rund under fötterna så åkte hem tidigt ( eller min ursäkt var att jag skulle upp och jobba haha) Kom alltså hem från jobbet för ett tag sen, nu väntar jag på mamma eftersom det är MORSDAG I DAG! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ mamma är BÄST!

ska ner och möta sandra med hennes legg, hahah hon hade tydligen lagt ner de i mon väska när vi va på sportsbar! i fredags och de hade jag inget minne av.


Utkast: Jag letar ...

Higher And Higher SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Jag letar just nu efter den perfekta "hudfärgade"/bruna/tan skon, och jag tror att jag hittade den på Nelly.

outfit


Kläderna för kvällen fick bli: ljusa slitna jeans, svart tubtopp och la kavaj! simple but great!

på tal om kläder så vill jag springa ner till centrum och köpa mig en stor blomma att sätta på kavajen eller i håret. Känns bra sommrigt då!


yesterday night


Vi brudar börjar föra lite, sitter och busar och funderar vad vi ska hitta på resten av kvällen . HAHA


Vi går upp till deras granar, som har en FÅGEL! haha as ballt, den satt på min axel men vi han inte ta något kort innan den flög i väg.. :( (HAHA nu har sandra och tk lovat att ni ska gå ut med den där killen)

 
Vi hamnade sedan på sportsbar ( kanske inte de roligaste stället?!) men där träffade vi i alla fall en massa roliga vänner!Vid halv 3 så fick vi skjus hem och jag och bella slockande hemma hos henne direkt.

Idag har vi legat och stekt på hennes balkong medans hennes lillebror har haft födelsedagskalas!



HOT


jag har på mig jeans shorts från Gina, Pappas skjorta och de nya brillorna

Jag Bella och Jossan har legat och stekt på Bellas framsida hela dagen! As bra väder i dag I kväll har jag inga planer, får se hur jag gör efter middage.., Vi ska äta grillat i dag! GOTT

Puss&Kram

To Die For





Grymt snygga! Här i från.

vit klänning?


kom precis hem från stan, jag och jossan har kilaat runt i affärer och letat kläningar till alla grejer som ska vara nu,( typ studenttider och skolavslutning), jossan hittade en jätte söt i från hm och jag ´hittade självklart inte ett piss! som vanlgt... eller jo, ett par solbrillor i från topshop. men annars, NADA!
jag vet inte ens vad jag vill ha på mig?! och det gör ju inte saken bättre att jag måste betala hela min resa den här månaden och är typ pank, eller att mina föräldrar inte lånar ut pengar till mig, SUCK!

Än så läge ser det ut som om jag vill ha ett vitt coolt linne i från vera moda och shorts på ales mottagning, men då behöver jag köpa de linnet som kostar 200 och ett par nya skor som antagligen ligger på 300, och där var jag pank! nää min pappa får fan ta och betala de! han är skyldig mig ett par skor! på röllingbys student funtar jag på mitt linne i från topshop och shorts och på skolavlutningen vill jag nog ha en vit klänning, jeansjacka ( som måste inhandlas......)och ett par ljusbruna högklackad skor, aa jag har ingen aning om hur allt ska gå i hop men det löser sig väl nog, (förhoppningsvis) HAHAH. nä nu orkar jag inte vara deprimerad längre! SKIT I ALLT!
Laurens klännig skulle ju inte sitta fel,inte skorna för den delen heller eller den från asos.com



Puss&Kram


♥ What to do

♥  Fundera ut vilken outfit jag ska ha på mig på Lördag, lutar åt en svart kläning, svarta pumps och sen någon stor färgglad blomma.
♥´Outfit till de studentmottagningarna jag ska på. där har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig, hittade ett par coola klackskor i Centrum i dag..hmm
Hitta en avslutningsoutfit /Klänning!  VIKTIGT
♥ Betala Turkiiiiiiiet!
♥ Köpa en ny bodylotion från Body Shop. kanske hallon eller kokos. för nu håller mina ben på att torka ut!!!!
♥ Köpa ett par solbrillor
♥ göra klart allt skolarbete INNAN jag slutar!!  (haha nästan de viktigaste)
♥ köpa bikinin som jag har tittat på!
♥ Sola och bli bruuuun






Nä nu ska jag kolla klart på Twilight.
Han är ju dåligt snygg!!!!!! GAAAH





Puss &Kram

Ursäkta, jag har kommit fel


Bilderna från i Lördags. Visst var vi snygga haha

Puss&Kram

The Hills


Snacka om fint väder det har varit måndag och Tisdag. Det har ju lätt varit 20 plus i solen! Vi har legat och stekt ¨på Jossans framsida. Fast nu så¨blev det lite sämre faktiskt.... Aja "tur" att jag måste sitta inne och plugga resten av dagen! Jag har ett stort slutprov i Itlienska, en engelska upstas och en idrottsuppgift som ska in nu innnan fredag..
 
Så det är väl bara att sätta i gång...Om en stund för nu ska jag kolla klart på The Hills! I LIKE!

puss&Kram

Lördag

hejsan , sitter hemma hos tk nu, vaknade precis. i dag så ska vi hem till Henke till min klass , det blir nog helt okej. Fia tahbaz fyllde år i går så vi ska fira henne så också! GRATTIS FIA! nä nu kom tk och vi ska försöka hinna ner till Tommys innan jag ska börja göra iordning mig!

Puss&Kram


210509

nu ligger jag i min säg och vilar medans tk tar sin powernap, .
 Vi kom väl hem sisådär halv 4 i går och vaknade upp vid 12 så vi är braaaaa slitna. I går hade jag i alla fall as roligt! Alla var as glada och stämningen  var super. Tiden bara flögförbij och rätt som det var så knackar vakten på min axel och säger att det är dags att gå, haha.
I dag så ska vi kanske grilla i gen, eller hitta på nått annat roligt!

Juste tappade mitt minneskort  i går så alla bilder från kvällen är booorta...

Puss&Kram


hemma hemma

nu har jag duschat och ätit middag.....vad händer nu liksom , tk snackade nått om att grilla och jossan skulle slå en pling när hon hade pluggat..Jag har suttit och försökt komma på någon trevlig outfit tills i morgon , jag är grymt  sugen på att börja ha shorts, men det är nog fortfarande för kallt. Så antagligen blir det ett par jeans och nått snyggt linne, känns ju som om mna inte vill vara för uppklädd när det är 90orna som ska sätta på sig mössan!
i år är det ett gäng man känner som går ut, alla som jag har pratat med låter överlyckliga! haha Hoppas att jag känner mig likadan om ett år nu då.

Nu ringde jag jossan och NU SKA HON sätta och plugga nu! haha aja får väl städa mitt rum medans jag väntar......

Puss&Kram


HAHA


smälter


yäyä

kom hem från en stund sen, har workat hela dagen liksooom,  när jag hade slutat så kom malin och madde ner och käkade middag med mig, Alla snackade om att dom hade haft det skit roligt på tommys i går, JAG VILL OCKSÅ VARA 18! jag längtar som fan just nu !

I går då, vi drog några tjejer till valentuna i tron om att det skulle vara 18-års fest men självklart så hittar vi inte stället vi skulle vara på så det var ju bara att vända bilen och åka hem. Söta natta som hade ställt upp och skjusat och allt. men men , så alla åkte hem till sig. Jag gick och möte bella som hade varit på någon lokalfest och hon orkade inte cyckla ända hem så hon sov hos mig. vi satt och kollade på sunes sommar ett tag sen gick vi och la oss. Det var liksom min lörd$ag! Så i dag ska vi i stället åka och grilla några styckna! Det blir sog super mysigt.

HAHAH lätt det bästa på hela filmen



Puss&Kram


160509

Det är as najs väder ute! har precis varit ute och solat , fast det började bli kallt så jag gick in. Snart kan man ju soooola hela dagarna! YEY. I dag så ska vi ha en massa folk här hemma, alla ska komma och fira min bror för att han har tagit studenten. Jag känner att jag hellre skulle vilja ligga ute i solen och bara ta det lungt. men men.

I går så firade vi somsagt malin , vi kom hem till hennes ute gård vi halv 7 och började grilla, det var jätte mysigt. Lite senare så kom det en massa människor hem till hennes sysster(det var där vi va) och alla satt och snacka och drack. Vid 1 så drog en massa till sportsbar och då gick jag hem. I kväll vet jag inte vad som händer men ska väl leka med flickorna eller nått

men ska väl gå och hjälpa mamma och mormor med maten så dom inte blir arga.
Puss&Kram

150509

Idag är det ju in namnsdag! haha det hade jag helt glömt bort.. Kom hem från skolan nu, har springit runt i täby centrum och letat present till malin och nått att ha på mig sen klockan 2 så jag är helt död!  Men hittade i alla fall en present till malin som var jätte fint, så nu hoppas jag att hon blir nöjd. Jag hittade därimot inget till mig, fanns inget som föll mig till smaken förutom ett linne från Paris Kate & I men den kostade över 300 och hade inte dom pengarna idag... Nä nu ska jag fika med mamma och pappa och sen hoppa in i duschen och göra mig i ordning!

Puss&Kram


Godmorning

nu är det fredag, herre gud va snabbt veckorna går nu, snart är det sommarlov! haha kan ni fatta det! Ska snart kila ner mot tåget och åka till skolan, har bara 2 lektioner i dag så det är as skönt. Sen ska ´jag hitta present till malin och nått snyggt linne tills i kväll. Efter skolan är det bara hem och duscha och göra i ordning sig.. Men ska göra klart mig för skolan nu, hörs senare.

Puss&Kram

God natt

Nu är det dags att sova! BYE BYE

Great

vad har hänt med vädreeet?!?!? Det är ju hur kallt som helst hela tiden hela tiden! Inte okej vädergudarna(haha om de nu finns). Hade inga planer inför helgen innan Malin skicka sms och sa att vi skulle fira henne i morgon! Tjejen fyller liksom 18 på fredag, jag kommer i håg när vi var små och busade runt! Så i morgon måste jag köpa en fin present till henne! vet inte vad jag ska köpa men funderar på något smycke eller liknade kanske.
Sen har jag självklart problemet vad jag ska ha på mig men är sugen på jeans och någo snyggt linne, kanske med paljetter på? Jag har ingen aning...Känner att det som skulle behöva inköpas nu är coola t-shirts och nya jeans.. Men får vänta tills det blir lön liskom, om jag nu kommer att ha råd med det, Jossan pratade nämligen om att resans skulle betalas snar..Men tänkte kolla klart på wildboys nu, haha.

Puss&Kram

Onsdagens outfit

Så här såg jag ut på min brors student


140509

I dag har jag inte gjort ett dugg,klickade in på H&M sida och skulle kika in matthew williamson kollektion lite närmare när jag såg att allting var utsålt. Jag som var sugen på den gula tunikan och solbrillorna... dom kanske finns kvar i affären men det är nog inte säkert.
I dag så hade jag tänkt att träna lite, och sen plugga,  för nu är det dags att lämna in alla grejer innan man slutar, Asså fatta att vi har sommarlov snaart! och det är inte det ända, det här är mitt sissta sommarlov! HJÄLP! sen efter studenten så är det bara att börja jobba direkt. Även fast jag tycker skolan är bajs jobbig så är det ändå värsta tryggheten man har! shiit! Då måste man ju börja tänka på allt, typ vad man vill göra med sitt liv, vad man vill jobba men, vem man ska leva med, hahha vart ska man börja liskom?!?! haha jag tänkte börja nu med att gå och laga lite käk! Det räcker för mig så länge.
Min sisstaa och jag på väg till sebastians student

Puss&Kram

Student dag!

Hejhopp nu har jag precis käkat middag med hela släkten och firat min bror! Han är så grym som har gått ut skolan! Längtar tills jag gör de! Men ska försöka ladda upp alla miljontals bilder som min pappa tvingade mig att ta med våran kamera( den har ju min mormor,morfar, farmor, och alla andra lika många bilder) så ska jag lägga upp dem!
Bror min

Ska säga hej då till släkten nu!

Puss&Kram

Godnatt

men innan så ska jag så klart (natta och jossan) lägga upp bilderna från våran mysiga grill kväll haha. Jag Jossan och Natta tog alltså vårat pick och pack och satte oss och grillade vid solbrännan. Det var hur mysigt som helst, inte ett dugg kallt ( och jag är inte ironisk), och så satt vi där och lyssnade på musik och snacka. Måste göra mera såna där grejer för det behövs verkligen, särskilt nu innan sommarlovet. Sen åkte vi och tog en cheese på donken i hägernäs( nattta ville typ styla på motorvägen, haha skojja bara natti).



Försökte få till en ny "minnes bild, men brasan höll liksom på att dö ut,
haha även fast vi "matade" den med tändvästska.



Natta i bileeeeeeeeeeeeen

Nu ska jag sova, måste ju vila ut mig inför mottagningen i morgon, jag har INGEN ANING om vad jag ska ha på mig, antingen så tvingar jag ner mamma till centrum lite snabbt eller så tar jag linnre från topshop eller fransklänningen från hm?!?!?! det återstår att se i morgon! Ska ta i alla fal ta en massa bilder på min bror när han springer ut och grejer! 
För han har tagit studenten, för han har tagit studenten, fy fan va han är bra!

Sov gott! PUSS&KRAM

Jobbigt!

har precis hoppat studsmatta i 20 min, alltså intevsivt! sen gjorde jag 60 situpps, fy fan va jobbigt det var, men va duktig jag känner mig nu haha. jag måste verkligen få igång det där med träningen tills i sommar när man ska klida runt i bikini, haha. Sen övade jag lite volter och flickisar, saknar gympan som fan, och de gick fakiskt skit bra, i sommar ska jag försöka fan lyckas ta ner flickisen på marken, som jag en gång har kunnat..., och kunna volta runt på grässet haha.

I kväll så ska vi brudar åka och grilla ( eller just nu är så det bara jossan jag och natta, men ska tvinga med de andra också) någonstans, tror det blir solbrännan. Då ska vi grilla marshmallows och kedjeröka, hurmysigt som helst!

Här är ifrån första kvällen när jag va med alla flickorna, fast då kännde jag dom inte särskilt bra, men alla var hur gulliga som helst och nu umgås vi varge helg och ska tilloch med åka utomlans med de flesta av dem. Snacka om att jag är glad att jag följde med Jossan den kvällen, för det var även då jag hitade min bästa vän! De här brudarna är verkligen bäst! LOOOVE!


 


men nu ska jag springa och ta något att äta!

juste! jessica ring mig om du ser detta! haha du och lollo ska följa med!

PUSS&KRAM

Nya partylåten


matthew williamson for H&M

14 maj

back again

sådärja Ballar av stål och SATC avklarat! kan ju tala om att Ballar av stål inte var särskilt roligt den här gången...Dom får kämpa lite mer haha! SATC kan ju vara ett av de bästa pogramen som finns, filmen är också hur bra som helst! jag funderar starktr på att köpa alla boxar, grymt bra inspiration i alla fall!



I dag då, gick till skolan och vi började faktiskt prata om skolavslutnings planer och Becca tog tilloch med upp studenten som vi tar nästa år! Det var Sofia som kom med förslaget att alla vi som bor här ska sammlas vid kanalen innan vi drar till skolan och dricka skumpa! Hur bra ide som helst likooom! Bra ide fia haha. Och efter skolavslutningen så drar vi allihopa ut någonstans. Studentplanerna lutade mer åt vart vi skulle ha vår skiva och hur studentklänningen skulle se ut.
Förra årets skolavslutning


I morgon så ska vi ha idrottdag i skolan och innan så ska jag mamma pappa in till täby och kolla på ett par skit snygga skor ( som förrhoppningsvis jag ska tigga till mig), nä men ska upp tidigt och hjälpa mamma att göra iordning lite i huset eftersom min bror tar studenten på onsdag och vi ska ha mottagning här hemma

Puss&Kram

110509

Kom precis hem från jobbet, ska snart kolla på Ballar av stål som börjar typ nu SÅG JAG !
Måste springa!

Puss&kram


Sova?

hejsanhoppsan!
jag förstår inte vad det är för fel på min kropp?! jag vaknar klockan 9 och nu när klockan är över 12 så är jag inte ens trött... I dag så har jag i alla fall gjort i ordning mitt rum och sorterat mina kläder, nu börjar verkligen min byro närma sig sitt slut, när den börjar  falla sönder och grejer!  Verkligen något jag måste ta tag i...Sedan så har jag varit och jobbat fram till klockan 9 och efter så lekte jag med Jossan och ale.
Ligger i sängen och försöker klura ut hur låten vi har sjungt på hela helgen går?! jag kommer verkligen inte på det och det är GRYMT irriterande!
Men ska sova nu!

Puss&Kram

Lauren Conrad

Har precis tittat klart på de nya avsnitten av The Hills och ännu en gång har jag fastnat för LC stil!
 
En röd kjol ska jag inskaffa tills i sommar


och en gul klänning


klänningen är i från Phillip Lim, Tiered Ruffle Tank Dress

Som studentkläning (kanske lite tidigt att tänka på de haha)


klänningen är från Pogah Couture



LC har sin egna klädlinje men andra säger att kläderna är ganska tråkiga,
Jag tror att dom är hur snygga som helst!

07:40

hahah fråga mig inte varför jag är uppe såhär tidigt! jag bara vaknade klockan 7 och var hur sugen som helst på scones så jag klev upp och började baka! haha så nu sitter jag och väntar på att de ska bli klara, det har börjat växa som fan nu, håll tummarna för att dom ska bli goda.

I går så chillade jag hela dagen och vid klockan åtta så började mobilen ringa! Becca ville hitta på nått, jag och jossan skulle träffas och så hade jag tänkt ta en sväng för bi Tk, så jag gjorde i ordning mig lite snabbt och sprang och möte jossan. Vi gick hem till sandras mormor där några brudar satt, vi vär där en stund men skulle ta tåget lite senare så vi sa hej då till dom. Nästa stopp blev Hägernäs när vi "hade tänkt" att möta Bella och co. men allt blev kaos så vi åkte till någon lokalfest i rydbo. vär där en stund, inte speciellt roligt ( kan ha berott på att det var konstiga människor där...hmm) så vi åkte hem med Ale och jag gick och la mig runt 2! hela kvällen där då!

Men nu måste jag ta ut sconesen( skrinver man så haha) innan dom bräns!

PUSS&KRAM

now is everybody eighteen

ännu en flicka som fyllt the big number och får göra vad dom vill! Gaaah jag vill också! När jag fyller 18 så vill jag att alla brudar ska med ut, då ska alla kriga i höga klackar och korta kläningar och ingen ska gå hem innan klockan 5, sen resten av sommaren så ska vi sitta på uteserveringar och leva livet! 18 juli då smäller det! YEY!

men i går då, vi var hemma hos natta, och tro det eller ej jag och jossan kom inte försent ( typ första gången det händer), där käkade vi god mat, drack, sjöng och dansade för fullt. vid 10, eller nått, så drog de stora tjejjerna på krogen och vi andra åkte hem till jossan, det var väl tänkt att vi skulle fortsätta där men det hände inget så vi gick och la oss i stället. Förhoppningsvis så händer det nått i kväll så det blir lite röj hihi.

Natta smäller av korken


Puss&Kram

Vilken tjej skulle säga nej?!


Matthew McConaughey


Ed Westwick


Ben Affleck


Brad Pitt


Chad Michael Murray


Ashton Kutcher


Josh Hartnett


Wentworth Miller


Robert Pattinson

Palla..


ush nu känns allting sådär deppigt igen. här hemma suger det och allt annat också!
 I skolan så hade vi en slags tema dag, klockan halv 9 så sattg vi en timme och lyssnade på hur vi skulle komma i gång med vårat projektarbete! vi ska tydligen lämna in ett förslag på vad vi ska göra innan vi sluter 2.an OCH jag har ingen aning om vad jag sk göra....Sedan så hade vi en föreläsning där piratpartiet och vänsterpartiet kom snackde lite. 

Men för att pigga upp lite så kan jag ju passa på att Gratulera vårna kära NASSLII! hon fyller 18 i dag och så klarade hon teorin inför körkortet! YEAY! hon är så jäkla duktig!

GRATTIS BRUUUUDEN


puss&kram

050509

Skit tråkigt dag, skit tråkigt väder, skit tråkigt liv!

Vill Ha Sommar!


musica


040509

ligger fortfarande i sängen och har inga tankar på att gå upp än! i dag så blev det ingen skola, kanske var det för att jag vaknade upp vid 10 eller så är det som jag inbillar mig själv, att jag ska plugga i kapp lite! aa så tror jag attt det är för jag ska sätta mig och läsa min samhällskunskap nu som vi ska lämna in i morgon typ. har inte så mycket att säga!
lägger in lite låtar som jag kan lyssna på mendas jag pluggar!

puss&kram


Valborgs outfit


linne från topshop, Jeans från cheap moday, skor från dinsko, tröja från hm och Kavaj från villa.

söt


idag idag

i går så firade vi vår kära Ellen som har fyllt 18 och tagit körkort! Hon är så jävla braaaaa! det var jätte trevligt hemma hos henne då vi käkade mat och drack. Sedan så åkte jag hem till Jossan ett tag för att byta om till leggings. Vi fortsatte dricka hemma hos jossan och sen drog vi oss ner mot centrum för att möta upp några andra. Kvällen var inte speciellt rolig men kom ändå hem vid 20 över 4... ganska så drygt.
I dag så har jag och malin varit hemma hos ellen och chillat och följt med henne när hon skulle köra hem några vänner till solentuna. Hon är en rikigt pärla på att köra den där Ellen haha. Sen har jag inte gjort så mycket mer, skulle väl behöva plugga men får se om jag orkar. En sak som är säkert är att jag är grymt sugen på godis!!! nä nu ska jag kolla film eller något så jag kan fördriva tiden..

Puss & Kram

summer

Dagen efter valborg, vi åkte till vaxholm och fikade med ale, sebastian och jonte.


Vi köpte jordgubbar,

men de var inte speciellt goda


puss& kram


 

dagen efter

känns ju lika tung varje gång, men det väger ju upp lite efter som man nästan alltid hade kul kvällen innan.
Som sagt var vi ju hos Jossan i går, jag och Jossan stressade runt hela dagen, då vi skulle fixa bord, köpa mat, göra oss i ordning och en göra en massa grejer. men vi hann allting! as stolta haha. Maten blev jätte god ( ett tack till Ale som lagade den) och efterrätten blev super god! ( jag och bella som hade gjort den ). Sånghäfterna som jag slängde i hop blev tydligen jätte lyckade för alla sjöng för full hals!
Vi stannade hos Jossan hela kvällen och dansade å drack. Alla verkade ha kul så det var ju en lyckad valborg! 
Nä nu ska vi började städa igen , Jossan var redan uppe vid halv 8 och städa, as satsig haha .

Puss & Kram
 

RSS 2.0