skola och shopping

hejhallå!
Dagen började med skola klockan 12 men hade bara en lektion, sedan så var jag tvungen att sitta kvar och göra klart min webbdesign sida, som faktiskt blev riktigt bra. Senare så möte jag upp Becca då vi skulle åka till stan för att hitta något att ha på sig till valborg! Det blev ett linne i från topshop,(fast den fans typ hundratusentals grejer som jag ville ha) med blommor på,  som jag ska matcha upp med ett par svarta jeans och balla klackar. blir säkert hur bra som helst!
men ska sätta mig och plugga nu för jag ska sova hos Jossi sen!

här ser man lite av linnet

Becca


Puss &kram

yes please!


känns ju bra nödvändigt?

att ha nationella prov? nej det tycker jag verkligen inte, okej för att man ska veta vart en elev ligger men ändå, man stressar bara upp sig inför dem helt i onödan. om det nu är så att lärarna inte dömer betygen efter dom....som dom säkert gör i alla fall. vad är då grejen med att kalla det prov. helt onödigt tycker jag! annars har dagen varit bra, vi slutade vid 2 då jag och jossan åkte hem till henne för att planera valborg, hittils ser planerna bra ut och det ända som skulle göra pricken över i et är att det är super fint väder på torsdag! det skulle vara dröm!
Nu kanske jag ska sova lite som jack ( min mormor och morfars hund) gör vid mina fötter.

hittade en bild som malin tog på mig under påsklovet, kanske inte den snyggaste haha


puss&kram

summerfeeeling

här är lite sommriga bilder från i dag!

jag hade på mig ett par blå jeans från hm, ett gamalt linne
och sedan en rutig skjorta som är mammas, as sliten men ialla fall!
mitt nya supersöta armband!


Puss&kram

GAAAH

hej kom precis ifrån jobbet och jag får panik! jag har så mycket att göra!! som sarah sa i dag, " skolan gör ju så man inte har något liv" och då säger min lärare, inte possetivt någonstans, "nej det är ju det som är meningen" hallå kan hon inte vara lite mer uppmuntrande och typ säga, " det är bara jobbigt ett tag, snart blir det bättre". herre gud!
Jag ska ha engelska nationella i morgon och jag har inte läst papprena man ska förbereda sig på, sen på onsdag så ska min webbdisign sida vara helt klar, på torsdag så ska vi ha gjort klar våran idrottsdag bok och jag har sääkert börjat! Plus på allt de där så ska vi göra ett "prov" i samhälle på torsdag och min körkortsteori ska också vara klar den här veckan! KUUUL liv man har då!
Men nu orkar jag inte ens skriva om skolan mer, jag blir ju deprimerad! 
   Eftersom jag tyckte så synd om mig själv i dag så shoppade jag lite efter skolan , jag fick med mig hem nya underkläder, som var korall färgade, super fina, sedan så köpte jag en vit tubtopp en grå t.-shirt och ett läppglans. super bra att handla grejer om man är lite nere för då stiger humöret på en gåååång!

Men ska väl sätta i gång att plugga nu då.

Puss & Kram


gårdagens


Tk är inte den bästa på att ta kort på hela mig, men det här var den bästa bilden!
jag har i alla fall på mig, jeans från zara, topp från hm, min kavaj och armband från lindex


morning

godmorgon!
 vaknade precis och det är jätte fint väder! jag som hade lust att gå ner till sporthallen i dag d'är dom har tivoli och loppmarknad! men alla  jobbar ju i dag och känns ju inte som om jag vill gå själv! nej nu kom jag på massa grejer man kan gör i dag! man kan ju åka till gröna lund, åka till skansen, åka in till stan och ta en fika och kolla på kläder. åh jag vill hitta på något...... jag får väl ringa runt , någon måste ju vilja följa med mig på äventyr. 
nej men nu ska jag gå ut och sätta mig i det fina vädret! lägger kanske upp lite bilder från i går senare!

puss&kram

PartyFeeling


todaaay

dagen har bestått av jobb, jobb och åter jobb! rätt segt eftersom det var så fint väder ute... Men men , gårkvällen urartade sig faktiskt ganska bra, vi förade lite hemma hos ale och sedan så vandrade vi bort till lokalen, väl där så var det en massa gamla kompisar och det vart super trevligt. vi dansade och skrattade hela natten och så vi 3 fick vi skjus hem av en kompis bror! somnade direkt när jag kom hem, och det var nog rätt tur eftersom jag skulle upp och jobba..


jag och Valerie

louie goes crazy...

och sen Arvid!

Puss&Kram

fredag

sitter hemma hos jossis boyfriend och dricker, ska snart dra vidare till 18 års festen vi är bjudna till . hoppas att det är lite drag där annars så är det ju riktigt segt...... har inte så mkt annat att skriva, har på mig en ny grå kläning jag köpte i dag, till så har jag ett par nya skor, som är riktigt snygga btw! hihih. hörs lite lateeeeeeeeeeeer!

KISS&HUGS


Plugg


Nu sitter jag och jossan och pluggar! ärligt talat så går det inte speciellt bra! Jossan sitter och skriker att hon inte fattar något och jag har redan gett upp, DUKTIGA VI E! nooot! Innan så satt vi och planerade för valborg. vi kommer att hamna ett gäng hemma hos Jossan, först ska vi käka och sedan blir det firande! tagga dit!  nä nu ska jag föreslå att vi ska gå och köpa godis eller något !

puss och kram

what to wear


den här lilla kjolen, en svart tubtopp och ett par galna klackar skulle passa perfect till kalaset jag ska till på fredag!

Talking People


Var jag på interjuv hos i går för ett nytt jobb. Det gick jätte bra och dom sa att jag skulle återkomma om en tid då dom kunde lära mig hur allt gick till och så! Då är ett nytt jobb avklarat nu är det lite andra saker som som skall göras innan summer 09 ! sen är allt priima

puss&kram

knäckebröd är de nya

hejhopp bloggen!
har inte bloggat på ett tag nu men det är för att jag inte har orkat! jag har varit sjuk och sedan har det varit full rulle. jag har jobbat hela helgen och sedan så var det utgång i går. nu sitter jag och planerar maten för nästa vecka och kollar på tv .

SÅ BRAAAAAAAAA

puss&kram

host host

fortfarande sjuk så jag orkar inte skriva något!

känner mig ungefär lika pigg som jag ser ut på bilden


puss&kran

bläää

EXAKT så känns livet nu! jag är sjuk  (även fast ingen vill tro mig men så är det) och allt  är bara skit segt!
men lite roligt har i alla fall hänt! Jossan har kommit hem och i morgon ska jag på arbetsinterjuv.... se hur det går, kanske inte så bra i fall jag hostar ur mig lungorna när jag sitter och pratar med dem... aja, tråkiga nyheter är väl att skolan har börjat! fy fan! 
 

¨¨på tal om ingenting hittade jag 2 skit snygga skor i täby i dag, synd bara att jag är urfattig, får vänta på lönen.
men nu ska jag krypa ner i sängen men en kopp te och kolla på en film!

Puss&Kram


Påskmiddag

Nu ska jag klä på mig och åka ner till min mormor och morfar, där ska vi äta påskmiddag, Kuuuul, not. alltid så jäkla segt när vi ska sitta där och lyssna när dom snackar i typ miljoner år.......... nä men ska nog bli kul förhoppningsvis. Senare på kvälla blir det utgång som gäller, ska träffa alla brudar så ska vi hitta på något.
ska börja klä på mig nu ,

Puss&Kram

16:53

gårkvällens bravader

haha som sagt jejjka "fylle bilder är alltid kul"

puss&Kram


pang pang


12:06

Ligger i sängen och det är jätte fiiiint väder ute! as najs ! Ska ner och ta en glass i solen!



adioos

That's Not My Name


Påsk

nu har min mamma flygit runt och påskpyntat i vårat hus, hon har satt upp en massa kycklingar och fjädrar. hon har ställt fram en stor skål med godis som jag snart ska lägga beslag på. annars så har jag inte så mycket att säga, allt känns rätt tungt nu men det är säkert för att lilla josefin inte är här och piggar upp mig! men snart kommer hon heeem !!

Saknar dig


puss&kram

Kid Cudi


gårdagens


Puss&kram

yesterday

Isabellas 17 års dag



puss&kram

Isabella Göransson

Hejsan bloggen!
kom precis från hårsalongen, emma har slingat mitt hår, det var jätte fint. lite vårigt med blonda slingor i.
 Idag fyller min kära Isabella år! GRATTIS GUMMAN! så vi ska åka in till stan och äta middag alla tjejer.
nä nu ska jag klä på mig! ska lägga upp lite bilder från i helgen!

jag och bella på hennes förra födelsedag



med slingor i



Puss&Kram

No sun(ny)day

hejsan, kom precis hem från jobbet och det är skiiit tråkigt väder ute! jag vill ju ha sunshiiine, fast det ska det bli lovat resten av veckan så man får väl hålla tummarna, efter regn kommer väl solsken. Sitter och kollar på en massa roliga youtube klipp  på björn gustafsson och här är de bästa hitills


nä nu ska jag hjälpa mammi med maten och sen så ska jag träffa Tk !
PUSS&KRAM

HOME

phuu...äntligen hemma och kan slappna av, hela helgen hitils har varit stress fast grymt rolig. I fredags så åkte jag direkt hem till mickan efter skolan då vi började göra i ordning oss och göra i ordning för deras lokalfest. Vid halv 7 så kom alla brudar och vi började dricka, det var hur härlig stämning som helst! Skit kul att träffa lite nytt folk sådär. vid 9 började de droppa in folk och festen var i gång, Jag hade en grym kväll men hur mycket dans och trevligt sällskap som helst.. Dagen efter var kanske inte lika rolig, jag föjlde nämligen med Mickan och dom när dom skulle städa lokalen, och den skulle vara klar till klockan 10!!! När vi hade gått därifrån kvällen innan så tyckte vi att det såg helt okej ut, men det gjorde det ju inte kan jag säga hahhan. det var grejer överallt! haha men det löste sig, vi städade lite, sedan tog vi det lungt i solen lite, ja så höll vi på... På väg hem möte jag Bella och TK i täby centrum och vi gick och käkade hos Lollo på hennes jobb.. När jag kollade på klockan sen så var den halv 4 så jag var tvungen att skynda mig hem eftersom jag skullle fira Malin och Sanna hemma hos henne klockan 6, så då var jag bara hemma och vände på en timme. hemma hos sanna var det trevligt och sedan drog dom som var 18 på krogen och vi andra åkte hem till Bella och där har jag varit tills nu. sååå haha det var min helg så länge, ska lägga upp lite bilder också men det gör jag senare för  nu måste jag sova, ska upp och jobba vid halv 10 i morgon.

här har vi brudaran som fyllde år!
 ,Micaela, Anna och Michaela



Sofia, Mikaela och jag


Puss&Kram

...

Hejhopp! Ska sätta mig och börja plugga till mitt svenska prov som jag ska ha i morgon! BRAA att jag börjar plugga nu liskom, aja men bättre nu än aldrig.

Hon är så jäkla sköön!


Puss&Kram

Brittan


Today i'm wearing this



Puss&kram

sunshine

det var soligt i dag i alla fall! nu när jag kollar på termometern så är det HELA 12 grade, hur najs är inte det då?! Kom precis hem från skolan nu och ska snart ner och möta Tk på en glass i centrum, det är ju ett måste när det är sool! hihi. Annars då... Juste i dag i skolan så var det sydligen en LARV i sylten! USH! tur att jag inte gillar pankakor och inte tog någon.. bläää, jag ryser när jag tänker på det..
Nu på fredag ska jag som sagt och fira 3 gulliga brudar som fyllt 18! Typ bästa ålder, inte långt kvar tills jaag! eller några månader men.. ja det ska i alla fall bli ski kul, hade tänkt att ha på min en mörkblå fransklänning i från H&M, höga klackar och typ guldiga smycken.. Blir nog skit snyggt! Men nu ska jag sätta på mig glajorna och glida ner och köpa glass HAHA .
fia & sandra i soleeen

Puss&Kram

Torsdag

Vaknade för ett tag sen och känner att jag inte orkar stressa upp ill första lektionen. så ligger kvar i sängen och lyssnar på musik!  jag försöker väl  Tagga för i morgondagen då jag ska fira Mickan , Mickan och Anna. Vi ska ha kul som fan! 
   Kollar ut på vädret och det ser ju inte roligt ut.,,, blir väl jeans och någon varm kofta i dag antar jag...jag som ville ha min nya kavaj ....aja, nu ska jag hoppa in i duchen !

älskar den här början på låten
 


PUSS&KRAM

April April

Hello sunshine! eller ja tidigare i dag ialla fall, perfekt väder att glida runt i solbrillor och käka glass. OCH den här dagen kan ju vara den roligaste dagen på hela året ( eller nu tog jag väl i) men lätt en av dom i alla fall. i dag är det ju första april! jag har redan skämtat med de närmaste personerna och några andra. De roligaste var ju Bellla och Mamma!haha
så här gick det till när vi skämta med Bella

Rebecca ringer upp Bella i från dolt nummer, hon ska spela den nya rektorn på hennes gamla skola,(näsbydal) och säga att hon har hitta bilder på bella på skolans datorer.
Rebecca: Hejsan, har jag kommit till Isabella Göransson?
Bella: Aa
Rebecca: ja hej, jag heter Karin Svensson ocjh är den nya rektorn i Näsbydal skolan, nu är det så att vi har hittat oraväckande bilder på dig på våra datorer och att de bilderna sprids väldigt snabbt..
Bella: jaha....
Rebecca:Vill du veta vad du gör på bilderna?
Bella: ööh aaa, ( nu börjar hon låta lite orolig)
Rebecca: jaa, jag kan se att du poserar ¨på något sätt, (becca kollar på mig och undrar vad hon ska säga)
(Sofia: Säg attt hon är naken!!!)
Rebecca: jaa du är liksom naken ser det ut som..
Bella: VAA??
Rebecca: ja herre gud, men nu har vi fått hit teknikerna och dom säger att dom kan säga vem som har spridit bilderna... hon heter Sofia Sörberg, säger det dig någonting!
HAHAHHAHAH det var as kul, eller var säger du bella ...

När vi skämta med min mamma



Rebecca (igen bara för att hon kan hålla sig för skratt) ringer min mamma och säger att hon är från polisen!
Rebecca: Hejsan är det här Tinna Sörberg
Mamma: aaa
Rebecca: ja hej, jag heter Karin Svensson och ringer i från Täby Polisen, nu är det så att vi har din dotter här anhållen för snattning inne på H&M.
Mamma: jaha ( hon lät inte så glad)
Rebecca: jaa vi skulle vilja att du kom ner och hämtade henne, så vi kunnde prata lite. Sofia skulle vilja prata med dig!
Sofia: hej mamma, kan du komma ner?
Mamma: JAA! ( nu när hon pratar med mig så är hon flyförbannad) vart är du och vart ska jag hämta dig?
Sofia: HAHAH APRIL Skäääämt MAMMI :!!!
 Mamma: va vaddå, men nääää, jag blev jätte rädd. hhaha
HAHA ofta man blir rädd likosm........

nä nu ska jag springa till tåget!
PUSS&KRAM


RSS 2.0