260209

Hejsan bloggen!

Jag, Malin & Ellen sitter nu & kollar på Wild Child, den här dagen har vartit sjukt seg (det blir alltid så på loven känns det som....) men ska väl försöka hitta på nått i kväll så det blir lite roligare.
  I morgon är ska vi fira Elli som har fyllt 17. Hon & 2 andra har hyrt lokal, ska bli jätte kul faktiskt. Förutom att dom sak ha tema!! Black and White och jag vet inte vad jag ska ha på mig... Funderar på om jag ska ha en hög svart kjol & ett vitt linne till, kanske en tubtop så att det blir lite festligare. Till så tänkte jag antingen silvirga smycken eller vita detaljer. 
  Ska nog åka in till täby en sväng i morgon och se om jag kanske hittar nått, 

 
men ska forstsätta på filmen nu!
PUSS&KRAM

250209

Nu har Jossan precis kilat ut till sin mamma & jag ska precis sätta mig & göra mig i  ordning. För i dag ska nämligen jag Malin & Ellen gå på bio, Ja i dag igen, Men i dag ska vi se I taket lyser stjärnorna. jag hoppas att den är så bra som alla säger. Boken har jag läst, det är jag i alla fall nästan säker på haha. nä men har för mig att jag läste den för länge sen & då tyckte jag att boken var as bra, men man vet ju inte, när dom gör om böckena till filmer så brukar det faktiskt bli en bisvikelse. Det ser man ju bara på Harry Potter filmerna, böckerna är ju 100 gånger bättre än själva filmerna dåra.
  Nä nu Tänkte jag sätta mig & sminka  mig.



Au revoir


Dinner and Movie

Hejhopp!
just nu ligger jag & kollar på Benjamin Bottons otroliga liv, kom hem från stan för en stund sen , jag Isabella och Sofie har varit & kollat på Bio, vi såg Friday the 13, den var helt okej faktiskt. jag är inte ett sånt big fan av att kolla skräckisar på bio men det är faktiskt mycket roligare att göra det. Innan så åt vi i alla fall middag på kungshallen och det var super gott ! 

Men nu tänkte jag kolla klart på filmen för nu har Brad Pitt blivit yngre och snyggare!


Puss&Kram


160209

Heejsan Bloggen!

I dag är det alltså Måndag, skoldagen var inte så händelserik & inte jobbet heller, som jag precis kommer i från. Nu får jag sån där känsla att vardagarna bara släppar sig fram och man gör bara samma sak hela tiden. Skot tråkigt med andra ord... Lämnade in mitt bankomat kort och han sa att det skulle ta ungerär 3 bankadagar att få tillbaka det så man får väl se hur det blir med det, jag har hört att en del har fått sitt efter typ 2 veckor....

Har fastnat för en låt så himmla mycket, det är Beyonces- Halo , jag kan inte sluta lyssna på den, DEN ÄR SÅ BRA!
 
Väntar nu på att jossan ska komma hit så vi ska kolla på den nya filmen Bedtime Stories, alla säger att den är jätte bra, så får väl se om den är det eller inte, nää nu ska jag ringa och tjata på henne! 

                              Jag och Mika i fredags


Puss&Kram
 

150209

Hejsan Bloggen.

Kom precis hem från Täby Centrum, jag och pappa har varit & betalat första delen av min resa! Ska kanske berätta lite om den, först & främs så är vi 6 tejer som åker. Det är jag, Jossan, Bella, Lollo, Natta & så Sofia, men Sofia bestämmde sig i går så vi ska försöka åka in & boka in henne i morgon. Vi ska åka till Alanya, resan avgår den 22 juli från Stockholm Arlanda. Hotellet vi ska bo på heter Taksim International Obaky & ligger lite utanför själva Alanya stad, men det går att gå via stranden till själva staden då ra!

Vi kommer att ha så j*vla roligt där!!! Jag är så sjukt taggad, hihihi.

Så här ser hotellet ut.




Ska ner och jobba vid kvart i 4 & jobbar till 20.00, Skriver när jag kommer hem.
puss och kram

Alla hjärtans dag

Nu sitter jag hemma hos Jossan, hon håller på att sminka sig & jag sitter och lyssnar på musik, Vad äre här för kväll igentligen ?! Ingen av oss har klätt på sig eller hört något, Ofta alla är sega en lödag kväll liksom..... Jag vill ut och festa lite, kan ju vara skönt med en kväll hemma men i dag känns INTE som en sån!
Någon som vet något roligt som händer?


PUSS OCH KRAM


Fredags kväll

Hej hopp bloggen!

I går var det fredags & dagen vi skulle fira Sofia, Petra och Linnea.... hahah jag vet inte riktigt vad jag ska börja någonstans, Skoldagen gick snabbt, glömde förstås mina inviduella val papper hemma, men annars så var dagen inte så speciell. Efter skolan så skulle jag köpa smycken till festen senare på kvällen, deft blev ett guldigt armband med små berlocker på från HM & ett par stora ringar i guld  från ur&penn. Rebecca tog med sig sin gröna volang kläning som jag fick låna! super fin. Jossan slutade ungefär samtidigt som jag var klar med inhandlingen & vi åkte hem till Jossan och hon hämtade kläder & sånt sedan tog vi vårat pick & pak & gick hem till mig. När vi kom hem till mig så var klockan typ kvart över 6 & tjejerna skulle komma till  mig vid 7, halv 8 så vi hade rätt bråttom! Sen så kom vi på att vi var tvungnaa möta Lorenz en snabbis så vi gick & gjorde de. När vi kommer hem så var klockan redan 7 & vi slänger oss in i varsin dusch. sen plattar vi håret, sminkar oss och börjar att dricka lagom tills de andra tjejerna kommer. vid 9 så börjar vi röra oss mot Folkets Hus, som ligger mitt i Centrum, När vi kom in så var det rätt mycket folk där. det strömade bara på mer & mer. Alla dansade & jag hade jätte roligt. Alla dansade ända in till klockan 2 på natten & det var då dom tänkte bomma igen stället. Lagom rund under fötterna ska jag försöka leta upp mina vänner men de flesta har åkt hem elr tagit sällskap med NÅGON DOM INTE BORDE... såå jag ringer Pappa & han får komma & hämta mig.

Så nu ligger jag i sängen & tar det lungt. Jag har lyckats att få blåmärken över hela kroppen, fåt en bula i bakhuvudet så kvällen måste ju nästan ha varit lyckad i går. Juste i dag är det ju alla <3 dag, en dag där dom som har pojkvänn eller flickvän kan njuta till 1000 på, medans vi singlar tycker att den här dagen är lite för överdriven..Kommer förshoppnings vis att hitta på nått med flickorna i kväll för jag har ingen lust att ligga och deppa. Att gå ut & käka en bit skulle ju passa bra .Eller Huuur ...Men ska gå ut & fika med familjen nu!  Skriver mer sen

PUSS OCH KRAM


130209

Oj hade inte så mycket tid som jag trodde! Med i dag är det som vi ska fira Sofia när hon fyller år, Ska bli jätte spännande och se om det blir kul i kväll, jag tror att det är nästan för mycket blandat folk så det bli stelt, men det får man väla se !
Nää nu måste jag springa, ska möta jossan vid 39 tåget också!
Puss och kram


Inval till åk 3

Phuu! nu var mina inval klara! as jobbigt att man måste hålla på att välja en massa inval, okej att man ska kunna välja olika kurser som är roliga , men det jobbiga är ju att allt måste gå i hop. Så om jag skulle vilja välja kriminologi  och Engelska C så går kurserna inte i hop för att den ena är 100 p kusr och går på samma dagar som kriminologin. aaa det var ialla all skit tråkigt att sätta sig och skriva in allt de! tur att det är över. 

Nu håller jag i alla fall på att städa mitt rum, det gick ju inte så bra eftersom jag fastnade vid datorn, men ordning och reda ska det bli! Varge gång jag städar mitt rum ( eller snarare plockar upp alla kläder i från golvet ) så blir jag bara mer övertygad om att mitt rum behöver en garderob och med det menar jag en stor maffig en. Fatta vad snyggt det skulle vara, på Ikeas sida kan man designa en egen garderob. Det är precic vad jag har gjort.


jag har iochförsig gjort om den lite nu, andra färger och så ska den nog ha skjutdörrar i nån klitchig färg! Super fint!

Att designa rum har jag alltid tyckt varit kul, kan inte ens räkna hur många gånger jag har möblerat om mitt egna rum, det värsta är ju att jag helst skulle vilja göra det hos andra också, haha men det låter jag bli. Typ att vara på Ikea en hel dag, tycker jag är super kul, att gå runt och titta på alla inrednigar och få en massa ideer och sånt.

Men ska väl städa klart rummet nu och så småningom krypa ner i sängen, det är ju faktiskt en TILL skoldag i morgon också!  Suck!!!!!!!!!!
Puss och kram

Torsdags Kväll

Hejhopp bloggen!
sitter nu och kollar på Criminal Minds på 5, såg precis sveriges västa bilförare, haha tänk om jag blir så, HJÄLP, typ trampar gasen i botten varje gång jag blir stressad eller liknande. Måste verkligen ta tag i mig själv och börja övningsköra. Känner att jag har grymt mycket jag måste göra nu i närtid

  • Fixa Pass
  • Fixa Legg
  • beställa tid hos optikern
  • gå kursen så jag kan böra övningsköra
  • betala min resa
  • spara pengar till resan¨


Listan kan bli hur lång som helst....... haha inte bra känner jag.

kram


120209

Är hemma från min såkallade skoldag nu! jag hade 0 lektioner i dag! Min samhällskunskaps lektion försov jag mig till, jag sov hemma hos jossan i går och i morse när vi skulle gå upp så var det så jäkla kallt i hennes rum så vi dröjde oss kvar i sängen, sedan så hade vi ingen Italienska när jag kom till skolan, den var tydligen inställd. Då började jag känna att det var lite onödigt att gå till skolan eftersom vi hade idrott sen och vi skulle åka skridskor och hade ingen lust att halka runt där på isen, Jag har typ börjat få fobi för att åka skrivskor, tror alltid att jag ska rammla och slå ut båda framtänderna,  haha ryser i hela kroppen när jag tänker på de!  Så jag gick till centrum och kollade efter nått att ha på mig i morgon, och det gick ju bra, NOT, hittade därimot en kläning från zara som kommer att vara perfect när vi ska åka utomlans.


här är en bild från förra året, karin, becca, elin och Kajsa'

Nu ska jag och Jossan titta på Bolt !
Ciao!


110209

Nu är jag hemma från denna vanliga trista dag i skolan, hände som vanligt inget speciellt, eller JO, jag höll på att halka och slå i hjäl mig utan för skolan.Det  var det som va intressant den här dagen ( mitt liv låter ju himmla intressant!!) haha...

Kollade föresten runt litei Täby i dag efter Guldsmycken men hittade inget fynd direkt, tråkigt faktiskt för brukar få lite inspiration om man hittar nått fint armband eller så... Aja det är väl bara att fortsätta leta. Har ju det stora problemet kvar vad jag ska ha på mig, Becca sa att hon hade en grön klänning jag kanske kunnde låna, är så himmla trött på allt de svarta som är nu, så grönt känns ju rätt!

Sen när jag skulle åka hem så spran jag förbi och köpte en Chai Latte på espresso house, det var grymt länge sen jag drack en sån och dom är ju så himmla goda! MUMS. sen gick jag Becca, Natta och Sofia till tåget. Där möte vi Valerie. När jag och hon träffas så pratar vi alltid om gamla minnen och sånt, vår super dåliga hummor kommer då fram, det visade sig när vi satt på tåget och jag sa något i stil med
-haha då kunnde vi tejpa fast hans hand!
-haha aa med din tejp!
och vi började as garva, de andra bara tittade på oss och såg ut som frågetecken. det var i alla fall grymt kul.


Här har ni henne!


men ska kila ut i köket nu och se vad pappa håller på med, kanske blir någon god mat i dag!
XOXO Sofia


Hej Hopp

Hejsan bloggen!
just nu sitter jag på Webbdisignen och ska skriva på min inlämningsuppgift, som är att skapa en sida! rätt logiskt eftersom jag går på webbdesign! min sida är uppbyggd så att man ska kunna klicka in på min sida och hitta bra insparation, alltså att man ska kunna hitta kläder, skor och andra modestuff till sin outfit. vet inte riktigt hur jag ska lägga upp den än men det håller jag på att finula på.

FAN va svårt det ska vara då! GAAAH



nått sånt här ska det väl se ut i slutändan .. får se hur det går.

ska fortsätta skriva nu, puss och kram

Ge mig!


Kollade in Kenzas blogg och blev kääär.... i Hedi Klum t-shirten och gladiator sandalerna! GAH! ge mig.
det där med gladiator sandlaerna var ju inne förra året men det fattade inte jag då, men nu i sommar så kommer det att vara så snyggt med ett par såna och en söt klänning! 

Ska skicka tillbaka jeans jackan jag köpte från hm, och då kommer
  dessa små älsklingar att bli mina !  Jippie!

http://shestore.se/index.html


Jag ska tvinga med jossan till stan på torsdag och springa till PK huset, in på She Store och köpa dom och Hedi Klum T-shirten. Kommer att bli skit snyggt nu till våren !
 
Annars då, ska på 18.års fest nu på Fredag och den stora frågan är ju vad jag ska ha på mig.. dom ska ha något slags guld tema också, så det gör ju inte saken bättre, man skulle kunna ha en rätt enkel stil men höga klackar, svart klänning, stora guld örhängen, en maffig guldring och stora guld armband. Jag får ta och fundera ut vad jag ska ha på mig, ska kolla runt lite i täby centrum i morgon också, är rätt sugen på att köpa nya skor också! Bellshoes har ju snygga och en bra prislapp. Pengarna bara bränner i fickan,(som min pappa alltid säger) men behöver man så behöver man, eller?


Jag och Jossan i helgen!

Men tänkte kolla på Beck nu ,(typ Monstret) längesen jag såg den!
Puss och Kram / S

100209

Hello boringday!
sitter hemma hos mig med malin bella och jossan och kollar på Brin It On, den här dagen kan ju vara seg hittils! Jag ville åka på äventyrsbad i dag men det ville inge annan, och jossan och jag kännde att det inte skulle bli lika kul om det bara var hon och jag...

Annars då, vi har varit lediga både måndag och i dag , i Fredags så var vi alla tjejjer på maskerad i täby , det var grymt kul, hahah jag var utklädd till geting, Jossan var Tingeling, Jessicka var Pamela Andersson, Bella och Lollo var sexiga sekreterare. vi dansade hela kvällen och jag lyckades komma hem vid kvart i 4! var ju lagom trött i lördags liksooom.



På tal om ingenting så är jag grymmt taggad på att böja träna, saknar gymnastiken! men jag och Pappa ska börja träna 2 ggr i veckan är det tänkt, Ska tjata på honom att han ska ringa och boka tid! eftersom jag har köpt mig en träningsdräkt och allt! hihi

Snygg va?


Men ska kolla vidare på filmen nu!
Puss o Kram

RSS 2.0